Tiedote junioriedustuskiekko-organisaatioon liittyen

21.12.2017

Tiistaina 21.11 kerroimme seurayhteisösuunnitelmistamme tiedotustilaisuudessamme. Osana tiedotusta kerrottiin siitä, että pyrimme vielä kerran selvittämään olisiko mahdollista saada aikaiseksi yhteisespoolaista junioriedustusseuraa. Haluamme kiittää kaikkia BJR:n, EKS:n ja EPS:n työryhmän jäseniä työstä, jota yhteisen edustuskiekkovision eteen tehtiin. Vaikeista lähtökohdista huolimatta työryhmä löysi hyvän yhteisen näkemyksen edustuskiekon organisoimiseksi. Valitettavasti työryhmän esitys ei saanut riittävää tukea uuden yhteisedustusorganisaation käynnistämiseksi tässä vaiheessa.

Tämä tarkoittaa sitä, että EKS ja EPS jatkavat täydellä höyryllä valmisteluja uuden Kiekko-Espoo seurayhteisömme rakentamiseksi ja toivottavat BJR:lle onnea ja menestystä.

Kunnioittaen,

Timo Hyytiäinen, EKS