Koulujen välisen ringetteturnauksen Mestarit!

2.3.2018

Keskiviikkona 28.2 pelattiin Leppävaaran jäähallissa koulujen välisestä ringettemestaruudesta! Turnauksesta 3-4. luokkien mestaruudesta taisteli viisi koulua ja 5-6. luokkien mestaruusjahdissa oli mukana yhteensä 8 luokkaa. Turnaus oli ensimmäinen laatuaan ja ehdottomasti jatkoa on ensi vuonna luvassa! Jäällä viiletti päivän aikana noin 110 lasta ja ringetteotteluita pelattiin 28. 

3-4. luokkien finaalissa Laajalahden koulu taisteli hienosti, mutta Jalavapuiston tytöt veivät ensimmäisen koulujen välisen ringettemestaruuden! Onnittelut Jalavapuistolle! Pronssille sijoittui upeasti Lintulaakson koulu. 

5-6. luokkien finaalissa nähtiin Rastaalan ja Päiväkehrän luokat. Rastaala taisteli hienosti, mutta koko päivän dominoinut Päiväkehrän luokka vei mestaruuden, onnittelut! Pronssille sijoittui 3-4. luokkalaisista koottu joukkue, joka koottiin kasaan edellisenä iltana viime hetken peruutuksen vuoksi. 

Iso kiitos kaikille osallistuneille kouluille, opettajille ja tytöille! Iso kiitos kuuluu myös EKS ringeten C-joukkueen tytöille ja Emmalle, jotka hienosti hoitivat koko päivän kaikki toimitsijatehtävät! 

Olkaahan koulut kuulolla, ensi vuonna uudestaan!