EKS Specials - Sovellettua jääliikuntaa Laaksolahdessa!

2.9.2018

ESPOON KIEKKOSEURA SPECIALS

Sovellettua jääliikuntaa Laaksolahdessa!

Espoon Kiekkoseura tarjoaa nyt myös erityislapsille, niin pojille kuin tytöillekin, mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa tai ringetteä ilman kilpailullisia tavoitteita!

EKS Specials on sovellettu jääliikunta-aika erityisen tuen tarpeessa oleville lapsille, nuorille ja aikuisille. Sopii aloittelijoille ja voit tulla kokeilemaan, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta luistelusta tai kummastakaan lajista. Jäällä voi liikkua mailattomasti tai mailallisesti.

Espoon Kiekkoseura tarjoaa jääkiekossa loistavan junioripolun harjoitteluun ja ringetessä seura on Suomen suurin ringetteseura.

EKS Specials joukkueen kausi alkaa heti syyskuussa ja treenit ovat Laaksolahdessa torstaisin klo 16-17.00! Toiminta on maksutonta!

Mukaan tarvitset palavaa intoa, luistimet ja kypärän (suosittelemme ristikollista), myös kaulasuoja on suositeltava.

Rakkaudesta jääliikuntaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: espoonkiekkoseura.specials@gmail.com