2009 ja 2010 syntyneiden tyttöjen ilmainen ringetteen tutustumiskurssi!

2009 ja 2010 syntyneiden tyttöjen ilmainen ringetteen tutustumisviikko!

Maksuton kolmen kerran ringetteen tutustumiskurssi alkaa Laaksolahden jäähallissa maanantaina 19.11!

Kurssi on suunnattu tytöille, jotka haluavat päästä parantamaan luistelutaitoaan, kokeilemaan ringetteä oman ikäisten tyttöjen kanssa tai niille, jotka kenties etsivät sitä ”omaa” harrastusta. Nyt on hieno tilaisuus tulla kokeilemaan ringetteä oman ikäisten aloittelijoiden sekä yhdessä ringeten F-joukkueen tyttöjen (synt. -09 & -10) kanssa, jotka ovat mukana opastamassa uusia tyttöjä lajin saloihin.

Ringettekurssille kannattaa osallistua, kun haluat:

• Opetella tai parantaa luistelua
  • Päästä pelaamaan ringetteä muuallakin kuin koulussa
  • Kokeilla vauhdikasta jäälajia!

Kurssin järjestää Espoon Kiekkoseura ry.

Kurssin sisältö:

• Kolmet jääharjoitukset yhdessä F-joukkueen kanssa
  • Ringeten SM-joukkueen kotiottelun seuraaminen ja nimikirjoitusten haku ottelun jälkeen!
  • Lainaksi saat ringettemailan!

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Kurssipaikat ja ajankohdat:

Laaksolahden jäähalli (Lähdepurontie 1) & Leppävaaran jäähalli (Maantienpelto 1)

• Ma 19.11 klo 18-19 Laaksolahden jäähalli
  • Ke 21.11. klo 17-18.30 Laaksolahden jäähalli
  • La 24.11 klo 14-15 Leppävaaran jäähall
  • La 24.11. Klo 15-16.45 SM-joukkueen kotiottelun katsominen & nimikirjoitusten hakeminen

Toivottavaa on, että lapsi pääsee osallistumaan vähintään kahdelle kerralle. Ilmoitathan poissaolot erikseen!

Jatko kurssin jälkeen:

Ilmaisen kokeilun jälkeen halukkaat voivat jatkaa ringettekoulussamme tai suoraan F-tyttöjen kanssa joukkueessa. Lisätietoa ja tarjous luvassa kurssille osallistuneille!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset ringeten valmennuspäällikölle Ira Merivaaralle sähköpostitse osoitteeseen: ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi . Ilmoitathan lapsen nimen, syntymäajan sekä kerrot hieman lapsen luistelutaustasta.

Kaikille kurssille mahtuneille lähetetään lisäinfo sähköpostitse.

Lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai numerosta 050 5282 505

Kannattaa ilmoittautua ajoissa, paikkoja on rajoitetusti!

Ps. Kannattaa kertoa tästä maksuttomasta mahdollisuudesta myös tutuille. Linkkiä tälle sivulle saa myös jakaa verkostoissasi.