Minityttöjen maksuton luistelu- ja ringettekoulukurssi numero 2!

5.11.2018

Suuren suosion saanut pienten, vuonna 2013-2016 syntyneiden, tyttöjen luistimiin ja luisteluun tutustumisen kurssi numero 2 starttaa Leppävaaran jäähallissa tiistaina 20.11!

Nyt on loistava mahdollisuus tulla neljän (4) kerran kurssille kokeilemaan ja harjoittelemaan luistelua osaavien ohjaajiemme kanssa.

Kurssilla keskitytään luistimiin totutteluun sekä luistelun ja lajin alkeisiin hauskojen leikkien merkeissä. Nyt on mahtava matalankynnyksen tilaisuus tulla kokeilemaan luistelua kanssamme ja oppimaan luistelun alkeet! Mukaan tarvitsette vain luistimet, kypärän ja paksummat talvihanskat.

Kurssipaikat ja ajankohdat:

• Leppävaaran jäähalli (Maantienpelto 1)
  • Tiistai-iltaisin: 20.11, 27.11, 4.12 ja 11.12.
    • HUOM! Toivomme, että lapsi pääsisi osallistumaan vähintään kolmelle kerralle.
  • Jääaika 17.45-18.15 (30 minuuttia)
  • Jaamme lapset jäällä iän ja taitotason mukaan kahteen tai useampaan ryhmään

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset ringeten valmennuspäällikölle Ira Merivaaralle sähköpostitse osoitteeseen: ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi . Ilmoitathan lapsen nimen, syntymäajan ja kerrot hieman lapsen luistelutaustasta. Kaikille kurssille mahtuneille lähetetään lisäinfo sähköpostitse.

Lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai numerosta 050 5282 505