Tyttöjen kilpajoukkue Espooseen

6.1.2019


Naisten jääkiekkojoukkueiden toiminta on ollut Espoossa huipputasolla jo vuosikausia. Menestynyt ja paljon töitä tekevä Bluesin naisten liigajoukkue sekä kasvunpaikkana toimiva EKS:n naisten joukkue täydentävät toisiaan luoden loistavan kokonaisuuden kehittyä, kilpailla ja harrastaa. Nyt haluamme tarjota Espoossa saman nuorille urheilijoillemme. Kaudella 2019-2020 Espooseen muodostetaan kaksi C/B-joukkuetta.

 

Kilpajoukkueessa tekeminen, vaatimustaso sekä sitoutuminen tulee olemaan jatkossa vieläkin timanttisempaa. Akatemiajoukkueeseen taas voit osallistua myös vähän rennommalla sitoutumisella; voit osallistua kun poikajoukkueelta ehdit tai toisen lajin tai muun harrastuksen ja opiskelun aikataulut antavat periksi.

 

Kilpajoukkue osallistuu C/B-tyttöjen valtakunnalliseen sarjaan, akatemiajoukkue johonkin alueelliseen sarjaan.

 

Kilpajoukkue tulee tekemään yhteistyötä sekä naisten joukkueen että akatemian kanssa. Kilpajoukkue harjoittelee lähtökohtaisesti neljä kertaa viikossa, kun taas vastaavasti akatemiajoukkueella on kahdet harjoitukset viikossa. Akatemiajoukkue on myös taloudellisesti kevyempi vaihtoehto. 

 

Kilpajoukkueen tryoutit järjestetään huhtikuussa.

Lisätietoja tulossa kevätkauden aikana.

 

Voit myös olla rohkeasti yhteydessä tyttökiekon valmennuspäällikköön Mari Ahvensalmeen: mari.ahvensalmi@espoonkiekkoseura.fi, 044 3595505