Valmentajahaku

6.1.2019

Naisten jääkiekkojoukkueiden toiminta on ollut Espoossa huipputasolla jo vuosikausia. Menestynyt ja paljon töitä tekevä naisten Bluesin naisten liigajoukkue sekä kasvunpaikkana toimiva EKS:n naisten joukkue täydentävät toisiaan luoden loistavan kokonaisuuden kehittyä, kilpailla ja harrastaa. Nyt haluamme tarjota Espoossa saman nuorille urheilijoillemme. Kaudella 2019-2020 Espooseen muodostetaan kaksi C/B-joukkuetta.

Kilpajoukkueessa tekeminen ja sitoutuminen tulee olemaan kaikilta osapuolilta timanttista, akatemiajoukkueessa pelaajat voivat osallistua myös vähän rennommalla sitoutumisella, mutta joukkue tulee toimimaan kasvunpaikkana myös motivoituneille pelaajille. Kilpajoukkue tulee tekemään yhteistyötä sekä naisten joukkueen että akatemian kanssa, akatemia joukkue myös D-tyttöjen kanssa.

C/B-tyttöjen valmennustiimit kaipaavat täydennystä kaudelle 2019-2020. Haluatko sinä olla mukana kehittämässä nuoria urheilijoita ja tyttökiekon pelaajapolkua?

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan: mari.ahvensalmi@espoonkiekkoseura.fi

Lisätietoja:

Tyttökiekon valmennuspäällikkö