Tyttöjen ilmainen luistelu- ja ringettekoulukurssi Laaksolahdessa!

7.1.2019

Huippu suosion saanut luistelu- ja ringettekoulukurssi saa jatkoa! Edellinen kurssi meni täyteen saman tien!

Tämä kolmen (3) kerran Laaksolahden jäähallin kurssi on suunnattu vuonna 2011-2014 syntyneille tytöille. Tytöt jaetaan pienryhmiin iän- ja taitotason mukaan. Rohkeasti siis mukaan!

Nyt on loistava mahdollisuus tulla kokeilemaan ja harjoittelemaan luistelua osaavien ohjaajiemme kanssa.

Kurssilla keskitytään luistimiin totutteluun sekä luistelun ja lajin alkeisiin hauskojen leikkien merkeissä. Nyt on mahtava matalankynnyksen tilaisuus tulla kokeilemaan luistelua kanssamme ja oppimaan luistelun alkeet! Mukaan tarvitsette vain luistimet, kypärän ja paksummat talvihanskat.

Kurssipaikat ja ajankohdat:

Laaksolahden harjoitusjäähalli (Lähdepurontie 1). Jäähalli sijaitsee jalkapallohallin vieressä.

• Ke 23.1. klo 17.50-18.30. (HUOMAA POIKKEAVA AIKA!)
  • Ke 30.1. klo 18-18.40.
  • Ke 6.2. klo 18-18.40.
  • Jääaika 40 minuuttia

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset ringeten valmennuspäällikölle Ira Merivaaralle sähköpostitse osoitteeseen: ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi . Ilmoitathan lapsen nimen, syntymäajan ja kerrot hieman lapsen luistelutaustasta. Kaikille kurssille mahtuneille lähetetään lisäinfo sähköpostitse.

Lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai numerosta 050 5282 505