Ringeten Nuorten ryhmä - haku on käynnissä!

14.1.2019

EKS Ringette Nuorten Ryhmä

Nuorten ryhmässä nuoret pääsevät vaikuttamaan ja saavat pelaajien äänen kuuluviin seurassa! Nuorten ryhmä on vapaaehtoisryhmä, joka määrittää itse toimintamuotonsa. He voivat halutessaan mm. järjestää erilaisia tapahtumia ja leirejä niin seuran pelaajille, kuin sen ulkopuolisillekin. Ryhmä edistää yhteisöllistä toimintaa seurassa ja se on juuri ryhmänsä näköistä!

Kuinka usein ryhmä kokoontuu?

• Alkuun 1 krt / kk. Tarvittaessa useammin.

Maksetaanko Nuorten ryhmään kuulumisesta korvausta?

• Ei makseta rahallista korvausta, mutta ryhmällä on mahdollisuus käyttää itse keräämiään varoja pieniin hankintoihin.

Kuka voi hakea Nuorten ryhmään?

• Kaudella 2018-2019 mukaan voi hakea D-B-junioreissa pelaavat tytöt.

Hakemukset valmennuspäällikkö Ira Merivaaralle 10.2.2019 mennessä osoitteeseen ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi. Kirjoita vapaamuotoiseen hakemukseen, että miksi juuri sinä haluat Nuorten ryhmään? Mitä ideoita sinulla olisi toimintaan? Millaista toimintaa haluaisit järjestää seurassa? Teethän hakemuksesta omannäköisesi.

Toiminta käynnistyy jo tänä keväänä.

Ryhmään valitut toimivat ryhmässä tästä keväästä kevääseen 2020 asti. Keväällä 2020 on seuraava hakuaika.