EKS ringette goes Grani!

21.1.2019

EKS ringette järjestää hiihtolomaviikon perjantaina 4-8 vuotiaille tytöille ilmaisen luistelu- ja ringettekoulu kokeilun Kauniaisten jäähallissa klo 13-14!

Huippu suosion Espoossa saanut kokeilu on nyt mahdollista myös Kauniaisten jäähallissa! Nyt on loistava mahdollisuus tulla kokeilemaan ja harjoittelemaan luistellua osaavien ohjaajiemme kanssa.

Kurssilla keskitytään luistimiin totutteluun sekä luistelun ja lajin alkeisiin hauskojen leikkien merkeissä. Nyt on mahtava matalankynnyksen tilaisuus tulla kokeilemaan luistelua kanssamme ja oppimaan luistelun alkeet! Mukaan tarvitsette vain luistimet, kypärän ja paksummat talvihanskat.

Kurssipaikka ja ajankohta:

• Kauniaisten jäähalli
  • Perjantaina 22.2.2019
  • klo 13-14

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset ringeten valmennuspäällikölle Ira Merivaaralle sähköpostitse osoitteeseen: ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi . Ilmoitathan lapsen nimen, syntymäajan ja kerrot hieman lapsen luistelutaustasta. Kaikille kurssille mahtuneille lähetetään lisäinfo sähköpostitse.

Lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai numerosta 050 5282 505