Kilpa B/C-tyttöjen valmennustiimi kaudelle 2019-2020

13.3.2019Saanemme ylpeänä esittää kilpa B/C-joukkueen valmennustiimin:

Blues Naiset Annina Rajahuhta ja Minttu Tuominen, mentorinaan Blues Naisten päävalmentaja Sami Haapanen. Mukana tiimissä myös EKS:stä tuttu valmentaja Riikka Lehtomäki sekä maalivahtivalmentaja Timo Timonen.

 

Meillä on Espoossa useita Suomen parhaita naiskiekkoilijoita. Kuka muu voisikaan olla parempi mentori, ohjaaja ja valmentaja nuorelle pelaajallemme. Nuoret pelaajamme tarvitsevat lisää taitoa, taitoa ja taitoa - ja sitä näillä valmentajilla riittää. Heidän täytyy oppia lisää pelistä, ja tämän pelin nämä valmentajat osaavat. He kaipaavat myös mentaalivalmennusta - ja sitäkin löytyy! Näiltä pelaajavalmentajilta löytyy myös paljon tietoa fysiikkaharjoittelusta ja ravintoasioista, aina yliopisto-opinnoista lähtien.

Joukkueen valmennuksessa on mukana myös kokenut tyttökiekkovalmentaja Riikka Lehtomäki. Riikalla on myös vahva pedagoginen tausta liikunnanopettajan koulutuksen ja työn kautta. Maalivahtivalmennuksesta vastaa jo viisi vuotta Espoossa maalivahtivalmennusta hoitanut Timo Timonen.

 

Täällä kehitetään tulevia Blues Naisten & Suomen huippupelaajia, tule tekemään töitä yhdessä parhaiden kanssa!

 

Voit ilmoittautua jo mukaan Kilpa B/C-joukkueen tryouteille 26.4, 27.4 ja 29.4.: https://fi.surveymonkey.com/r/6KZR9KM 

 

Tiedotamme fysiikkavalmennuksesta sekä apuvalmentajistamme lähiaikoina.