C/B-kiekkotyttöjen akatemiajoukkueen toiminta starttaa myös huhtikuun lopulla

10.4.2019

C/B-tyttöjen akatemiajoukkueen toiminta starttaa 29.4. Leppävaarassa. Oheisharjoitukset alkavat klo16.45, jääharjoitukset 17.45-18.45.

Kesäharjoitukset tulevat myös alkamaan toukokuun alkupuolella Jenna Ahosen johdolla. Kesäharjoittelussa tullaan tekemään tiivistä yhteistyötä D-tyttöjen kanssa.

Uudet pelaajat voivat ilmoittautua mukaan: mari.ahvensalmi@espoonkiekkoseura.fi

Akatemia sopii sekä pelaajille, jotka haluavat myöhemmin tavoitella paikkaa kilpajoukkueessa, että pelaajille, jotka  harrastavat jääkiekkoa 2.lajina tai eivät halua välttämättä kilpailla tavoitteellisesti. Joukkue tulee toimimaan "kaikki pelaa"-periaatteella ja tulostavoitteiden sijaan toiminta perustuu pelaajien henkilökohtaiseen kehittymiseen kunkin omien tavoitteiden mukaisesti.

Joukkueella tulee olemaan kahdet yhteiset jääharjoitukset viikossa, joista toinen kilpa B/C:n kanssa ja toinen D-tyttöjen kanssa.
Tavoitteellisille pelaajille mahdollisuus halutessaan saada lisätreeniä D-tyttöjen sekä kilpajoukkueen mukana (lisämaksusta).

Lisätietoja: mari.ahvensalmi@espoonkiekkoseura.fi, 044-359 5505