Tyttökiekon päättäjäiset - katso kauden palkitut pelaajat

27.5.2019

Tyttökiekon kauden päättäreitä vietettiin toukokuun alkupuolella tossulätkän ja palkitsemisten merkeissä. Alla listattuna kauden palkitut perusteluineen.

Naiset:

Kauden kehittyjä: Viktoria Virolainen

Luonut itselleen selkeitä tavoitteita eri osa-alueille ja mennyt rohkeasti kohti niitä.

Kauden tiimipelaaja: Jenna Ahonen

Tuo omalla esimerkillänsä potkua koko joukkueen toimintaan.

 

B/C-tytöt:

Kauden yllättäjä: Enni Ranta  

Enni esitti kauden aikana hienoja otteita löydettyään itselleen pysyvämmän pelipaikan puolustajan tontilta. Peliaikaa ja sitä kautta vastuuta tuli rutkasti, minkä johdosta otteet kaukalossa paranivat kauden mittaan huikeasti. Kevättä kohden luottopelaaja kovissakin paikoissa.

Kauden tiimipelaaja: Peppi Kähkönen

Peppi toimi esimerkillisesti joukkueen kapteenina päättyneellä kaudella. Johtajuus ilmeni ennen kaikkea esimerkillisinä tekoina kaukalossa, mutta myös kaukalon ulkopuolella tavoitteena joukkueen ja asioiden toimiminen sekä positiivinen ilmapiiri. Lisäksi erityismaininta ja –kiitos oheisharjoittelun onnistuneesta toteutuksesta. 

 

D-tytöt:

Kauden yllättäjä: Ella Pelamo

Ella tekee harjoituksissa asiat kunnolla ja on aina valmis oppimaan uutta. Tästä osoituksena huippupelit D-tytöissä, joissa Ellan hyvän pelaamisen ja torjuntojen kautta joukkue sai mahdollisuuden voittaa pelejä. Lisäksi Ella palasi jo tämän kauden aikana monta bc tyttöjen peliä ja onnistui niissä hyvin.

Kauden tiimipelaaja: Vilma Timonen

Joukkuepelaaja isolla J:llä. Ottaa kaikki huomioon, auttaa, kunnioittaa ja omalla esimerkillään luo hyvää henkeä ja tsemppiä niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin

 

E-tytöt:

Kauden yllättäjä: Nora Nyqvist

Nora on kauden aikana ollut hyvällä asenteella mukana ja otteisiin on tullut sopivaa kovuutta ja rämäpäisyyttä! Nora pitää huumorillaan kopissa hyvää tunnelmaa yllä ja peleissä esiin kaivautuu huima tsemppari, joka yltää omiin huippusuorituksiin nimenomaan tiukoissa tilanteissa!

Kauden tiimipelaaja: Sonja Nurmi

Sonja on ollut luomassa hyvää henkeä porukkaan kauden alusta lähtien. Sonja ottaa kaikki mukaan ja peleissä luonnistuu rooli kuin rooli! Kauden aikana otteisiin on tullut lisää kovuutta ja itsevarmuutta, joka tarttuu myös muihin kanssapelureihin!

 

F/G-tytöt:

Kauden yllättäjä: Edit säynevirta

Antaa kaikkensa joka pelissä ja tilanteessa. Tekee kovasti töitä itsensä kehittämiseksi ja yllätti meidät kypsällä asenteella ja ajattelutavalla.

Kauden tiimipelaaja: Linnea Rönnqvist

Luo joukkuehenkeä kopissa ja saa muut intoutumaan ja tekemään asioita yhdessä. On aina äänessä ja jos ei ole, niin silloin hän on kentällä pistämässä itseään likoon.

 

Blues Sistersin palkitsema koko tyttökiekon kehittyjä: Neela Heikkinen

Neela on koko kauden ajan kehittynyt ja siitä syystä siirretään jo vuotta aikaisemmin E-tyttöihin. Hän on urheilullinen ja erittäin aktiivinen myös jääkiekon ulkopuolella ja se näkyy kaikessa tekemisessä.