EKS mukana School Action Dayssa!

16.7.2019


EKS on mukana toteuttamassa Euroopan urheiluviikon Let’s #BeActive School Action Day’ta Leppävaarassa!

 

School Action Day 2019 on osa Euroopan urheiluviikkoa, joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi Euroopassa.

 

Tänä vuonna on Suomen EU:n puheenjohtajuuskausi, ja on meidän kunniamme avata urheiluviikko Suomessa. School Action Day:tä vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä, ja se on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista.

 

Me olemme mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa ja tutustuttamassa lapsia sekä nuoria ringeten ja jääkiekon saloihin. Tapahtuma järjestetään maanantaina 23.9.2019 klo 09.00–15.00 Leppävaaran Urheilupuistossa ja se on suunnattu pääkaupunkiseudun 3.–9.-luokkalaisille.

 

Tapahtuma järjestetään viidettä kertaa ja se on liikuttanut vuosittain tuhansia oppilaita. Luvassa on muun muassa tutustumista eri liikuntalajeihin, -tapoihin ja -mahdollisuuksiin yhteistyökumppaneiden toteuttamilla liikuntapisteillä.

 

Kaikki ovat tervetulleita Euroopan urheiluviikon avajaisiin ja avajaisiin ja tapahtumatorin aktiviteetteihin. Tapahtumatorin lavalla nähdään monenlaisia esityksiä. #BeActive