Tule mukaan ringeten aikuisten harrastustoimintaan!

1.8.2019

Harraste
Harraste
Aidot-Ladyt
Aidot-Ladyt
Tikku-Ukot
Tikku-Ukot
Ladyt
Ladyt

EKS Ringeten aikuisten harrastustoimintaan mahtuu vielä mukaan! 

 

Harrastejoukkue: 

Oletko juuri lopettanut varsinaisen peliurasi tai lopettamisesta on kulunut jo jonkin aikaa? Mielesi tekee kuitenkin pelailla rakasta lajiamme ringetteä mukavassa porukassa. Tule pelaamaan mukavaan porukkaamme. Harjoittelemme kerran viikossa Laaksolahden jäähallissa. 

 

Ladyjoukkue: 

Oletko pelannut aiemmin ringetteä tai harrastanut jotakin muuta jääurheilupeliä? Jäikö peliurasi lyhyeksi ja mielesi kaipaisi takaisin jäälle? Tule pelaamaan ringetteä porukkaamme. Harjoittelemme kerran viikossa Laaksolahden jäähallissa. 

 

Aidot Ladyt: 

Kaikille luistelusta, ringetestä ja joukkueurheilusta kiinnostuneille! Me vasta opettelemme luistelun ja lajin alkeita hauskassa porukassa. Harjoittelemme kerran viikossa Laaksolahden jäähallissa. 

 

Tikku-Ukot: 

Hei sinä mies! Kyllä, meidän porukkaan voi tulla luistelusta ja lajista kiinnostunut mies! Harjoittelemme kerran viikossa Laaksolahdessa ja osallistumme turnauksiin.  

 

Ole rohkeasti yhteydessä anne.ahoniemi@espoonkiekkoseura.fi ja löydetään sinulle oikea joukkue päästä harjoittelemaan ja pelaamaan ringetteä! Tervetuloa mukaan! 

 

#siniselläsydämellä #meyhdessä