EKS:n kasvatteja taas maajoukkueessa Minskin MM-kisoissa

8.5.2014

Espoon Kiekkoseuran kasvatit ovat olleet tällä kaudella mukana useamman ikäluokan MM-joukkueissa.

Viimeksi Lappeenrannan U18 joukkueessa pelasi kolme seurassamme aloittanut pelaajaa (Voutilainen, Kauppila ja Moberg) ja nyt Minskin MM-joukkueessakin on kolme meidän kasvattia:

- Ville Lajunen, puolustaja

- Veli-Matti Savinainen, hyökkääjä

- Mikko Koskinen, maalivahti

Kaikki nämä pelaajat ovat aloittaneet kiekkouransa Espoon Kiekkoseurassa, siirtyen sitten Bluesin C ikäluokan edustusjoukkueeseen ja sitä kautta edenneet omalla peliurallaan.

Tämä on taasen hieno osoitus Espoolaisen kiekkoilun hyvästä ja pitkäjänteisestä kasvattajatyöstä. Mukana maajoukkueessahan on tämän lisäksi kaksi muutakin Espoon kiekkokasvattia, Sallisen veljekset Tomi ja Jere.

Espoon Kiekkoseura toivottaa koko Suomen maajoukkueelle menestyksekästä kisaurakkaa Minskin MM-kisoissa!