Sinisten kasvattajaseurojen yhteinen tiedote junioreille!

4.6.2014

SINISTEN KASVATTAJASEUROJEN YHTEINEN TIEDOTE JUNIOREILLE

Espoolaiset kasvattajaseurat ovat siirtyneet yhteiseen siniseen aikakauteen EPS:n päätettyä siirtyä BJR:n ja EKS:n tavoin siniseen peliasuun. Liiga Blues on ilmoittanut ottaneensa tiedon ilolla vastaan kasvattajaseurojen yhtenäisestä sinisestä ilmeestä.

Samanaikaisesti siniset kasvattajaseurat ovat yksimielisesti sopineet Espoon kaupungin ja Kiekkoilun Tuki ry:n jäähalleissa käytettävissä olevien jäiden jaosta eri kasvattajaseurojen kesken.

Kasvattajaseurat sekä Liiga Blues toteavat sinisten kasvattajaseurojen yhteisten edustusjoukkueiden toimivan organisatorisesti Blues Juniors ry:ssä ja seurojen tekevän jatkuvaa yhteistyötä toiminnan organisoinnissa.

Lisäksi siniset kasvattajaseurat ja Liiga Blues ovat yhteisissä keskusteluissaan päättäneet edelleen syventää yhteistyötään espoolaisen juniorijääkiekkoilun ja erityisesti yksittäisen juniorin parhaaksi. EPS, EKS ja BJR aloittavat lähitulevaisuudessa neuvottelut Liiga Bluesin kanssa mittavasta yhteistyösopimuksesta koskien mm. markkinointiin ja juniorijääkiekon yhteiseen kehittämiseen liittyvää pitkäjänteistä yhteistyötä. Yhteistyön avulla pyritään myös entistä paremmalla tavalla vastaamaan juniorijääkiekkoharrastuksen kustannuspaineisiin.

Espoossa 5. päivänä kesäkuuta 2014

Jari Salminen               Jarmo Muukkonen                         Timo Hyytiäinen

EPS                              BJR                                               EKS