Espoon Kiekkoseura ry hakee Ringeten valmennuspäällikköä

18.6.2014

Espoon Kiekkoseura on aktiivinen jääurheiluseura, jossa on sekä ringeten että jääkiekon joukkueita.

Ringetessä on tulevalla kaudella joukkueet kaikissa ikäryhmissä G-C sekä Ykkösen ja naisten SM joukkue. Tämän lisäksi seurassa on kaksi aikuisten harrastejoukkuetta ja hyvin toimiva Ringettekoulu. Joukkueemme pelaa ja harjoittelee Laaksolahden ja Leppävaaran jäähalleissa. Yhteensä ringeten harrastajia on seurassamme n 250 henkeä.

Haemme osa-aikaista Valmennuspäällikköä Ringeten puolelle.

Toimen hoito vaatii noin 25 viikkotyötuntia. Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu kaikkien ringettejoukkueiden ja Ringettekoulun valmennuksen organisointi, ohjaus ja valmennuksen tukeminen. Tämän lisäksi seuralla on yhteistyötä Espoon koulujen kanssa Ringeten esittelytapahtumien järjestämisestä kouluissa. Seuramme järjestää myös 1-3 ringetteleiriä kaudessa. Näiden tapahtumien organisointi ja ohjaus kuuluu myös valmennuspäällikön tehtäviin. Yhteistyössä seuran jääkiekon ja tyttökiekon valmennuspäälliköiden kanssa ringeten vp tekee vakiojäävuorojen runkolistan, jonka perusteella seuran toimisto jakaa viikottaiset jäävuorot.

Lisätietoja vapaa toimesta antaa seuran puheenjohtaja Timo Hyytiäinen, puh 0400-993326 / puheenjohtaja@espoonkiekkoseura.fi

Työhakemukset liitteineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 30.06.2014 mennessä osoitteeseen toimisto@espoonkiekkoseura.fi.