Espoo Blues ja kasvattajaseurat ovat yhdessä mukana tukemassa rintasyövän vastaista Roosa nauha -kampanjaa kaudella 2014-15

14.10.2014

Espoo Blues ja kasvattajaseurat Blues Juniors, EKS ja EPS ovat yhdessä mukana tukemassa rintasyöpään sairastuneita ja heidän läheisiään Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa kaudella 2014-15. Jo kolmatta kertaa Bluesissa järjestettävä keräys lähti tänäkin vuonna joukkueiden omasta aloitteesta, ja koko Blues-perhe osallistuu keräykseen ja on mukana levittämässä tietoisuutta monia suomalaisia koskettavasta asiasta.

Aihe koskettaa läheisesti myös Espoo Bluesin päävalmentajaa Jyrki Ahoa.

Henkilökohtaisesti minulla on taustat tässä samanlaisessa aiheessa. Olen äärimmäisen ylpeä, että seura ja joukkue on mukana myös yhteisvastuullisissa asioissa. On hienoa, että pystymme osallistumaan muihinkin asoihin kuin pelaamaan jääkiekkoa, ja auttamaan omalta osaltamme niitä jotka ovat kohdanneet näitä ikäviä asioita. Syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen sairaus on raskasta aikaa. Jälleen kerran olen ylpeä siitä, että Espoo Blues on mukana Roosa nauha -kampanjassa myös tälläkin kaudella”, Aho kommentoi.

Roosa nauha on Syöpäsäätiön tunnetuin keräyskampanja, joka järjestetään tänä vuonna jo 12. kerran. Virallinen keräyskuukausi on lokakuu. Kampanjan tunnus on roosa silkkinauha, joka on rintasyövän vastaisen taistelun symboli ympäri maailmaa. Keräyksellä tuetaan ensisijaisesti rintasyövän vastaista työtä.

Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on:

•       edistää syöpätutkimusta

•       vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa

•       varmistaa, että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa.

Espoon Kiekkoseura haluaa tänä vuonna olla myös mukana tukemassa tätä hienoa kamppanjaa. Meidänkin seurassa monella pelaajalla ja perheellä on omakohtaisia kokemuksia tästä ikävästä asiasta ja haluamme tällä mukanaololla osoittaa yhteisesti tukea heille kaikille. Toivomme mahdollisimman monen espoolaisen jääkiekkoilun ystävän tukevan omalta osaltaan tätä keräystä”, EKS:n toiminnanjohtaja Harri Lammi kertoo.

Espoolaisen kiekkoperheen kaikki seurat ja joukkueet osoittavat yhdessä tukensa ja yhteisvastuunsa Roosa nauha kampanjalle kaudella 2014-15. Blues Juniors kokee kunniatehtäväkseen osallistua tukemiseen ja tietoisuuden levittämiseen ja kannustaa kaikkia osallistumaan keräykseen ja kantamaan kortensa yhteiseen kekoon Roosa nauha keräyksen teemalla Yhdessä eteenpäin!” kommentoi Blues Juniorsin seurapäällikkö Niko Merikanto.

Espoon Palloseuran Jääkiekko haluaa osoittaa tukensa Roosa nauha-kampanjalle sekä omalta osaltaan levittää tietoisuutta kampanjasta. Koemme kampanjan erittäin tärkeänä ja haluamme antaa tukemme rintasyövän kanssa taisteleville. Espoon Palloseuran jääkiekko kannustaa kaikkia ottamaan osaa keräykseen. VÄLITETÄÄN TOISISTAMME!” kommentoi EPS:n toiminnanjohtaja Kai Jansson.

Roosa nauha -kampanja on näkyvästi esillä Espoo Bluesin Liiga-joukkueen peliasuissa lokakuussa. Pelaajat tulevat kantamaan koti- ja vieraspaidoissaan vuoden Roosa nauhaa, sekä käyttävät kaikissa lokakuun kotiotteluissa pinkkejä lämmittelypaitoja. Lisäksi Roosa nauha näkyy pelaajien kypärissä ja hanskoissa, ja myös Bluesin logo on värjätty pinkiksi kaikissa lokakuun otteluissa kampanjan kunniaksi. Kasvattajaseurat Blues Juniors, EKS ja EPS kunnioittavat kampanjaa myös kantamalla Roosa nauha -tunnusta kypärissään koko lokakuun ajan.

Espoolaisen jääkiekkoilun ystävät, kannattajat ja yhteistyökumppanit voivat osallistua keräykseen myös verkossa Syöpäsäätiön Espoo Blues & Roosa nauha -keräyssivulla tämän linkin kautta:  http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/aloita-keraeys.aspx?col=5-1500