EKS-07

TERVETULOA EKS-07 JOUKKUEEN KOTISIVUILLE!

Mikäli olet kiinnostunut harjoittelemaan ja pelaamaan kaudella 2017-2018 EKS:n 07 joukkueissa, niin ota yhteys vastuuvalmentaja Samu Mattiseen numerosta 040-5351707 tai sähköpostilla samu.mattinen(at)gmail.com.

Osallistumme tulevalla kaudella etelän alueen sarjoihin sekä ylemmällä että alemmalla tasolla. Jäätä meillä on ikäryhmälle riittävä määrä (n. 5h viikko), lisäksi opimme uusia taitoja oheisharjoitteiden muodossa. Tämän lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden ohjattuun iltapäivä toimintaan jäällä viidesti viikossa (ma-pe 15.00-16.00) sekä viikkoittaisen maalivahtijään.

Valmennuksesta meillä vastaa päätoiminen vastuuvalmentaja ja useat apuvalmentajat. Pääpaino on henkilökohtaisten lajitekniikoiden ja pelitaitojen opettelussa, ja olemme jakaneet pojat kahteen erilliseen harjoitteluryhmään. Kauden aikana on tarkoitus pelata paljon pelejä!

Meillä et myöskään maksa harrastamisesta liikaa! Pyrkimyksenä on järjestää toimintaa mahdollisimman halvalla, ilman että toiminnan laatu kärsii.

TULE PELAAMAAN HYVÄSSÄ SEURASSA!

MENOSSA MUKANA