EKS Specials

ESPOON KIEKKOSEURA SPECIALS

Sovellettua jääliikuntaa Laaksolahdessa!

Espoon Kiekkoseura tarjoaa nyt myös erityislapsille, niin pojille kuin tytöillekin, mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa tai ringetteä ilman kilpailullisia tavoitteita!

EKS Specials on sovellettu jääliikunta-aika erityisen tuen tarpeessa oleville lapsille, nuorille ja aikuisille. Sopii aloittelijoille ja voit tulla kokeilemaan, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta luistelusta tai kummastakaan lajista. Jäällä voi liikkua mailattomasti tai mailallisesti. Myös perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan luistelemaan!

Espoon Kiekkoseura tarjoaa jääkiekossa loistavan junioripolun harjoitteluun ja ringetessä seura on Suomen suurin ringetteseura.

EKS Specials joukkueen kausi jatkuu heti syyskuussa 1.9.2019 ja treenit ovat Laaksolahdessa sunnuntai aamuisin klo 8-9.00 Toiminta on maksutonta!

Mukaan tarvitset palavaa intoa, luistimet ja kypärän (suosittelemme ristikollista), myös kaulasuoja on suositeltava.

Osallistujat vastaavat itse omasta vakuutusturvastaan.

Rakkaudesta jääliikuntaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: espoonkiekkoseura.specials@gmail.com