Jääkiekkojaos

Jääkiekkojaoksen kokoonpano kaudella 2018-19

Jaoksen puheenjohtajana ja koolle kutsujana toimii EKS valmennuspäällikkö Lennu Kämppi. Jaoksessa on kiintiöpaikka jokaiselle joukkueelle. Joukkue nimeää henkilön, joka osallistuu jaoksen toimintaan. Muut jäsenet jaokseen puheenjohtajan ehdotuksesta ja jaoksen hyväksyminä.

• Janne Flythström / joukkueenjohtaja 2005
  • Atte Kaisla / joukkueenjohtaja 2007
  • Teemu Otala / joukkueenjohtaja 2008
  • Piia Liimatta / joukkueenjohtaja 2009
  • Tomi Keskinen / joukkueenjohtaja 2010
  • Timo Koskela-Koivisto / joukkueenjohtaja 2011
  • Petri Vuori / Johtokunnan jäsen
  • Marko Puolakka / Johtokunnan jäsen
  • Lennu Kämppi / Valmennuspäällikkö

Jääkiekkojaoksen tehtävänä on yhteistyössä seuran johtokunnan ja valmennuspäällikön kanssa

1. EKS -jääkiekkotoiminnan kehittäminen sekä urheilullisten että kasvatuksellisten tavoitteiden seuranta. EKS -joukkueiden tavoitteiden asettaminen riittävän haasteelliselle tasolle.

2. Päivittää seuran sisäiset pelisäännöt sekä tarkistaa joukkueiden toimihenkilöiden tehtävänkuvat.

3. Osallistuu seuran joukkueiden valmentajien kartoittamiseen yhteistyössä urheilu- ja valmennuspäällikön kanssa.

4. Osallistuu seuran valmennuksellisten olosuhteiden kehittämiseen yhdessä urheilu- ja valmennuspäällikön kanssa.

5. Toimii yhteistyössä seuran muiden jaoksien kanssa.

6. Edustaja osallistuu tarvittaessa asiantuntijana hallituksen-/johtokunnankokouksiin

7. Ongelmanratkaisutoiminta. Jaos apuna joukkueille ongelmatilanteissa

8. Varustepooli ja sen ylläpito

Kaiken kaikkiaan, jaoksella on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa yhteisen hyvän puolesta! Ota yhteyttä puheenjohtajaan jos haluat tulla mukaan vaikuttamaan!

Jaoksen avulla jokaisen joukkueen ääni tulee kuulluksi!