Jääkiekkoleirit

KIVIKOVA LUISTELULEIRI

Kiekko-Espoo järjestää LUISTELULEIRIN HIIHTOLOMALLA! Vaihda siis sukset luistimiin, ja tule kehittämään luistelutaitoasi.

Leirillä keskitymme luistelun kehittämiseen niin jäällä kuin oheisissakin. Jäällä työskentelemme luistelutekniikan parissa, kisailua ja hauskanpitoa unohtamatta. Oheisharjoitus on suunniteltu tukemaan luistelussa tarvittavia ominaisuuksia.

Leirillä toimimme pienryhmissä, 10-14 lasta ryhmässä. Ryhmät muodostetaan iän perusteella, maksimimäärä osallistujia leirille on 42 lasta. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa tehokkaan oppimisen, sekä työkalujen, kuten videovalmennuksen hyödyntämisen.

Leirillä ohjaajina toimivat Kiekko-Espoon työntekijät, sekä seurayhteisön valmentajat. Ohjaajillamme on vahva osaaminen luistelun opettamisesta eri ikäisille lapsille, sekä käytännön kokemusta seurayhteisön luisteluvalmennuksen järjestämisestä.

PAIKKA:

ESPOONLAHDEN FORUM

AIKA:

18. – 20.2.2019

Tarkempi, päiväkohtainen ohjelma julkaistaan 10.2 mennessä

Jokainen päivä sisältää:

• Kaksi jääharjoitusta
  • oheisharjoituksen
  • lounas
  • välipala

HINTA:

KENELLE:

Kaikille D-F – joukkueissa pelaaville. Leirille toivotamme tervetulleeksi pelaajat kaikista seuroista!

Ryhmä muodostetaan, mikäli siihen ilmoittautuu 10 pelaajaa

Lisätiedot leiristä

lennu.kamppi@espoonkiekkoseura.fi

Leirin ehdot ja säännöt liitteenä

YLEISTÄ LEIRI-INFOA

Leirejä on järjestetty menestyksekkäästi jo monen vuoden ajan. Urheilupuistojen tarjoamat mahdollisuudet antavat edellytykset monipuolisiin aktiviteetteihin leirien aikana. Hauskanpito ja uusien taitojen oppiminen kulkevat käsikädessä leireillä!

Ohjaajat (valvonta) ovat paikalla leirin infossa ilmoitettuina aikona, joten vanhempien tulee noutaa pelaajat tämän ajan puitteissa, tai ilmoittaa leirin ohjaajille leiriläisen omatoimisesta kotiinmenosta. Erityisesti tämä koskee nuorimpia leiriläisiä!

Ilmoittautuneen pelaajan tulee olla vakuutuksen piirissä = Jääkiekkoliiton vakuutuksellinen pelipassi tai perheellä on oma jääurheiluvammat kattava koko leirin ajan voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lähtökohtana on, että jokainen huolehtii itse vakuutuksensa voimassaolosta

Leirivarustus

- täydellinen pelivarustus
- omat mailat mukaan, myös sählymaila / pihajääkiekkomaila kannattaa ottaa varuilta mukaan
- luistimet valmiiksi teroitettuina. Leirillä ei välttämättä pysty luistimia teroittamaan
- oheisharjoitteluvarustus (sään mukainen ulkovarustus ja sisäliikuntavarusteet)
- oma juomapullo.

Leirille osallistuminen vahvistuu leirimaksun suorittamisen jälkeen. Leirimaksusta tulee lasku myclubin kautta, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksamaton lasku saattaa johtaa leiripaikan menetykseen!

Lisätietoja leireistä antaa:

Lennu Kämppi