Leijona-Kiekkokoulu Espoo

Leijona-Kiekkokoulu Espoo jatkuu kaudella 2018-19 Kiekko-Espoon seurayhteisön jäsenseurojen, Espoon Kiekkoseuran sekä Espoon Palloseuran Jääkiekon, yhteisenä hankkeena. Kauden 2017-18 aikana toiminnassamme oli mukana yli 300 lasta.

Kenelle?

Jos lapsesi on syntynyt vuosina 2010 – 2014, on Leijona-Kiekkokoulu Espoo hänelle oikea ryhmä tutustua lajiin. Sopii niin tytöille kuin pojille! Toimintaan ovat tervetulleita kaikki luistelukokemuksesta tai taidoista riippumatta.

Mitä tarjoamme?

• Ammattilaisten ohjaaman harjoituksen 2 kertaa viikossa, lauantaisin ja sunnuntaisin
  • Harjoituspaidan
  • Jääkiekkomailan
  • Pipon
  • Päättäjäistapahtuman
  • Diplomin ja mitalin muistoksi

Mitä maksaa?

• Koko kausi (6.10 – 31.3) 120€
  • Syyskausi (6.10 – 16.12) 70€
  • Kevätkausi (5.1 – 31.3) 70€
  • HUOM! Kaksi ensimmäistä viikkoa AINA ilmainen kokeilu! Ilmoittaudu järjestelmän kautta. Järjestelmä luo sinulle laskun automaattisesti. Mikäli kahden ensimmäisen viikon jälkeen ei ole halua jatkaa toiminnassa, palautetaan rahat takaisin.

Ilmoittautuminen

Kiekkokoulu järjestetään kahdessa paikassa (Laaksolahti&Leppävaara tai Espoonlahti). Voit valita itsellesi sopivamman vaihtoehdon.

Laaksolahti & Leppävaara

HARJOITUSAJAT

Lauantaisin Laaksolahden Maxbuild areenalla 13:00 - 14:30

Sunnuntaisin Leppävaaran Warrior Areenalla 13:45 - 15:15

Toimintaa kahdessa ryhmässä, 45 minuuttia ryhmää kohden

Ryhmät on jaettu iän perusteella:

• Nuoremmat = 2013 ja sen jälkeen syntyneet. Jäävuoron ensimmäiset 45min
  • Vanhemmat = 2012 ja sitä ennen syntynteen. Jäävuoron jälkimmäiset 45min

Espoonlahti

HARJOITUSAJAT

Lauantaisin Espoonlahden harjoitushalli 12:35 – 13:15
Sunnuntaisin Espoonlahden Forum 13:00 – 14:30

Toimintaa kahdessa ryhmässä, 45 minuuttia ryhmää kohden

Jos tarvitset neuvoja ilmoittautumiseen, ole yhteydessä:

Espoonlahden ryhmä:
Timo Winqvist, seuravalmentaja Espoon Palloseuran Jääkiekko
timo.winqvist(at)epshockey.com, puh. 050 354 5227

Laaksolahden ja Leppävaaran ryhmät:
Lennu Kämppi, valmennuspäällikkö Espoon Kiekkoseura
lennu.kamppi(at)gmail.com, puh. 044 556 5399

Vakuutus ja pelipassi

Kiekkokoulun osallistumismaksu sisältää vakuutuksen. Vakuutuksen lisätiedot sekä toimintaohjeet vahingon sattuessa löydät TÄÄLTÄ

Toiminta on tarkoitus jakaa ryhmiin ikäperusteisesti osallistujamääristä riippuen. Yhden ryhmän maksimikoko on 60 lasta. Näin varmistamme laadukkaan sekä turvallisen toiminnan lapsille.

Varusteet

Kiekkokoululaisen varusteiksi riittää luistimet, ristikollinen kypärä, paksut viilloilta ja kylmältä suojaavat hanskat sekä kaulasuoja. Jokainen kiekkokoululainen saa käyttöönsä harjoituspaidan sekä mailan.

Pidä huoli, että luistimet ovat terävät ennen ensimmäistä kertaa.

Suosittelemme täydellisen varustuksen hankkimista.

Briefly in English

You can ask for more information via email or phone, contact information below

Leijona Ice Hockey School is a joint venture of two ice hockey clubs, Espoon Kiekkoseura (EKS) and Espoon Palloseura (EPS). It is primarily intended for children born in between years 2011-2013. All children under 8 years old are welcome, and no previous experience is needed.

When & Where

Program starts 6.10 and ends 31.3

We practice twice a week, in three different locations. Choose the location that is closest to your home.

Each ice practice is divided into two 45min sessions. Youngest participants are on ice for the first 45 minutes, and older children the last 45min. We make the final division into groups one week before the start, and announce them in MyClub

Espoon Kiekkoseura group

Saturdays at Laaksolahti 13:00 – 14:30
Laaksolahden urheilupuisto, Lähdepurontie 1

Sundays at Leppävaaran Warrior Arena 13:45 – 15:15
Leppävaaran urheilupuisto, Maatienpelto 1

Espoon Palloseura group

Saturdays at Espoonlahti practice rink (small building) 12:35 – 13:15
Espoonlahdentie 2-4

Sundays at Espoonlahti (big building) Forum 13:00 – 14:30
Espoonlahdentie 2-4

Pricing

Full season 6.10 - 31.3. 120€

Autumn 6.10 – 16.12 70€

Spring 5.1 – 31.3 70€.

Price includes your own jersey, hockey stick and a beanie.

How to enroll

You must enroll in MyClub service. Fill in your contact information, we use it to inform you of important events and possible changes. Use links below to enroll:

Full season Laaksolahti / Leppävaara

Full season Espoonlahti

Autumn Laaksolahti / Leppävaara

Autumn Espoonlahti

Cancellation is possible before start of the program or during the first two weeks.

Equipment

Mandatory equipment’s are:

• Helmet with face mask
  • Skates
  • Neck protector
  • Gloves, that protect from cold and from cuts

We recommend use of full ice hockey gear. Proper protection makes learning more fun for children. Jersey and stick are included in price and will be given after payment of invoice.