Leijona-Kiekkokoulu Espoo

ENNAKKOVARAAJAN ETU!

Ennen 31.5.2019 ilmoittautuneille hinta 120€

ILMOITTAUDU NYT KIEKKOKOULUUN KAUDELLE 2019-20

Leijona-Kiekkokoulu Espoo jatkuu kaudella 2019-20 Kiekko-Espoon seurayhteisön jäsenseurojen, Espoon Kiekkoseuran sekä Espoon Palloseuran Jääkiekon, yhteisenä hankkeena. Kauden 2018-19 aikana toiminnassamme oli mukana yli 350 lasta.

Ilmoittautuminen

Kiekkokoulu järjestetään kahdessa paikassa (Laaksolahti/Leppävaara ja Espoonlahti). Voit valita itsellesi sopivamman vaihtoehdon. Voit valita, sitoudutko suoraan koko kaudeksi vai vain syyskaudeksi. AINA ilmainen kahden viikon kokeilu, rahat takaisin takuu.

Harjoitusajat kaudelle 2019/20 vahvistetaan myöhemmin.

Toiminta jaetaan myöhemmin ryhmiin ikäperusteisesti osallistujamäärä huomioiden. Yhden ryhmän maksimikoko on 60 lasta. Näin varmistamme laadukkaan sekä turvallisen toiminnan lapsille. Ryhmäjaosta tiedotamme lähempänä kiekkokoulun alkua.

LAAKSOLAHTI / LEPPÄVAARA

ESPOONLAHTI

Mitä tarjoamme?

• Ammattilaisten ohjaaman harjoituksen 2 kertaa viikossa, lauantaisin ja sunnuntaisin
  • Harjoituspaidan
  • Jääkiekkomailan
  • Pipon

Mitä maksaa?

• Koko kausi (5.10 – 29.3) 120€ (ennen 31.5.2019 ilmoittautuneet)
  • Syyskausi (5.10 – 15.12) 70€
  • Kevätkausi (4.1 – 29.3) 70€
  • HUOM! Kaksi ensimmäistä viikkoa AINA ilmainen kokeilu! Ilmoittaudu järjestelmän kautta. Järjestelmä luo sinulle laskun automaattisesti. Mikäli kahden ensimmäisen viikon jälkeen ei ole halua jatkaa toiminnassa, palautetaan rahat takaisin.

Vakuutus ja pelipassi

Kiekkokoulun osallistumismaksu sisältää vakuutuksen. Vakuutuksen lisätiedot sekä toimintaohjeet vahingon sattuessa löydät TÄÄLTÄ

Varusteet

Kiekkokoululaisen varusteiksi riittää luistimet, ristikollinen kypärä, paksut viilloilta ja kylmältä suojaavat hanskat sekä kaulasuoja. Jokainen kiekkokoululainen saa käyttöönsä harjoituspaidan sekä mailan.

Pidä huoli, että luistimet ovat terävät ennen ensimmäistä kertaa.

Suosittelemme täydellisen varustuksen hankkimista.