Tekniikkajäät

EKS Tekniikkajäät 2018 - 2019

Tahdomme seurana olla tukemassa harrastajiamme tarjoamalla heille mahdollisuuden erinomaisuuden tavoitteluun ja vapaaseen, ulkojäätyyliseen pelailuun ARKISIN LAAKSOLAHDEN HARJOITUSHALLISSA 15.00-16.00.

HUOM! Poikkeuksena viime vuoteen, keskiviikkoisin ei ole Tekniikkajäätä!

Jäillä ei enää ole seuran tai joukkueiden puolesta ohjattua toimintaa, vaan toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat lapset itse. Seuran valmentajat ovat paikalla useimmilla jäillä, ja auttavat lapsia tarvittaessa. Jäävarustus on jatkossa kevyt, eli kypärä, kaulasuoja, hanskat ja polvisuojat riittävät. Pienimmille (2009 ja nuoremmat) voidaan pukea kaikki varusteet vahinkojen välttämäseksi.

Haluamme lisätä organisoimattoman pelaamisen määrää, nostaa henkilökohtaisten pelitaitojen tasoa ja mahdollistaa pelaajien itsenäinen ja luova oppiminen. Samalla kannustamme myös omatoimisuuteen ja tuemme itseohjautuvuutta. Pelijäillä saa pitää hauskaa ja toteuttaa omia kuvioitaan. Se on seuran pelaajien kohtaamispaikka, jossa voi tutussa paikassa valvovan silmän alla tavata joukkuekavereita.

Iltapäiväjäät ovat tarkoitettu Kiekko-Espoo seurayhteisön D-G ikäisille pelaajille. Muiden seurojen pelaajat olkaa yhteydessä toiminnasta vastaan henkilöön.

Iltapäivä toiminnan säännöt:

1. Ota muut jäällä olijat huomioon. Jäällä on eri ikäisiä lapsia.

2. Pelaajat päättävät, mitä jäällä tehdään.

Mikäli tapahtumassa ei ole seuran toimihenkilöä paikalla, paikalla olevat aikuiset määräävät ja ohjeistavat TARVITTAESSA. Jos paikalla ei ole yhtään aikuista, toimitaan kuten ulkokaukaloissa tai golf-rangella; omalla vastuulla.

Iltapäivätoiminnasta vastaa:

Lennu Kämppi, Valmennuspäällikkö EKS

lennu.kamppi@gmail.com

0445565399

Mahdollisista muutoksista ilmoitamme myClubissa sekä tällä sivustolla. Katso kalenterista tapahtuman tiedot.