Ringeten Vappukarnevaalit - kuvia ja tunnelmia!

29.4.2019
Sunnuntaina otettiin varaslähtö Vappuun, kun Laaksolahden jäähallilla vietettiin ringettekoulun sekä G-tyttöjen päätöstapahtumaa eli Vappukarnevaaleja.

Ringettekoulun nuorimmat pääsivät osallistumaan temppujäälle, jossa oli hauskoja pisteitä sekä päästiin myös kokeilemaan pelaamista. Pelin tempo oli vielä hieman rauhallinen nuorimmille 3-vuotiaille. ;) Hieman isommat ringettekoululaiset pääsivät pelaamaan muutaman harjoitusottelun, kun Tikrut, Pandat, Leijonat ja Pantterit pääsivät kentälle. Vanhimmat ringettekoululaiset oli jaettu joukkueisiin: Salamat, Tulipallot, Liekit ja Tornadot. G-tytöt pääsivät pelaamaan keskinäisiä otteluita EKS vs EKS ja EKS vs EKS.

Aikaa oli tottakai varattu myös kaikelle muulle kivalle, kun tapahtuma-alueelta löytyi mm. paloauto, hevonen ja poni, laukaisu- ja tarkkuusammuntaa sekä pomppulinna. E-juniorimme pitivät hienosti pehmoleluongintaa, kasvomaalausta sekä kynsi- ja hiusstudiota. F-junioreiden vanhemmat pitivät buffettia ja olihan tapahtumassa myynnissä myös EKS vappupalloja! Myös maskottimme Safiiri oli koko päivän touhussa mukana! 

Päivään osallistui noin 150 pelaajaa sekä tietenkin perheet ja sisarukset, joten hulinaa riitti! Päivän kohokohta nuorille ringettetähdille oli kuitenkin yhteinen päätös Pitkäjärven rannalla, jossa jaettiin mitalit ja kunniakirjat sekä toivotettiin hyvää kesälomaa.

Iso kiitos kuluneesta kaudesta ringettekoululaisille ja ringettekoulun ohjaajillemme, joita ilman tämäkään kausi tai päivä ei olisi ollut mahdollinen! 

Ringettekoulun ilmoittautuminen ensi kaudelle on jo käynnissä, voit siis ilmoittautua mukaan jo nyt nettisivujemme kautta! :) 

 

Kuvat: Stefan Karlsson