Isä-tytär ringette- ja luistelukurssi syksyllä Leppävaarassa

15.7.2019

Hei sinä isä, jolta löytyy kotoa yksi tai useampi tytär! Onko sinulla itselläsi kenties jääkiekkotaustaa ja haluaisit jälleen pukea hokkarit jalkaan ja suunnata jäähallille? Tai vaikka oma luistelutaito olisikin ruosteessa, niin nyt olisi tyttären kanssa mahdollisuus lähteä sitä parantamaan!

Nyt olisi loistava tilaisuus tulla neljän (4) kerran kurssille viettämään isä-tytär laatuaikaa jääurheilun merkeissä vain yhteishintaan 40€!

Kurssi on suunnattu pääasiassa vuonna 2010-2014 syntyneille tytöille. Jos ikä ei aivan osu tuohon haitariin, niin olethan rohkeasti yhteydessä. ?

Kurssilla keskitytään luistelun ja lajin alkeisiin hauskojen treenien merkeissä. Nyt on mahtava matalankynnyksen tilaisuus tulla kokeilemaan luistelua kanssamme ja oppimaan luistelun alkeet! Mukaan tarvitsette vain luistimet, kypärän ja paksummat talvihanskat.

Kurssipaikat ja ajankohdat:

• Leppävaaran jäähalli (Maantienpelto 1)
  • Tiistai-iltaisin alkaen 17.9. ja päättyen 8.10.
  • Jääharjoitukset ovat klo 17.45-18.45.

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset ringeten valmennuspäällikölle Ira Merivaaralle sähköpostitse osoitteeseen: ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi. Ilmoitathan lapsen nimen, syntymäajan ja kerrot hieman lapsen luistelutaustasta. Kaikille kurssille mahtuneille lähetetään lisäinfo sähköpostitse.

Lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai numerosta 050 5282 505