Ladyt

Ladyt kaudella 2018-2019
Ylärivi vasemmalta: Krista, Carmen, Sini, Essi, Pia, Jenni P., Riikka, Helena, Terhi
Alarivi vasemmalta: Noora, Kati, Jenni H., Inka (MV), Mari, Katja, Ritva
Pois: Tuuli, Teija, Heidi, Juulia

Tervetuloa EKS Ringeten Ladyjen sivuille!

Ladyt on iloinen joukko vähän useampia vuodenkiertoja nähneitä harrastepelaajia.

Joukkue syntyi yli kymmenen vuotta sitten, kun joukko juniorien äitejä päätti itsekin kokeilla ringetteä ja perusti oman joukkueen. Mukaan on myöhemmin tullut lisää ihan ensi kertaa ringetteä kokeilleita ja aiemmin ringetteä harrastaneita naisia. Ikähaitari on noin 20 - 55 vuotta, joten tämä on tosiaankin tarkoitettu kaikille!

Kaudella 2018-2019 jakaannumme kahteen ryhmään josta toinen pelaa Etelä-Suomen ladysarjaa vastaavien joukkueiden kanssa ja toinen osallistuu viikoittaisiin harjoituksiin ja  muita aloittelevia joukkueita vastaan järjestettäviin harjoituspeleihin.

Kumpikin ryhmä harjoittelee kerran viikossa, joissa tärkeintä on hauskanpito sekä lajitaitojen harjoittelu hyvän treenin ohella. Vakiovuoromme kaudella 2018-2019 on perjantaisin klo 21.00-22.00 Laaksolahden harjoitushallissa, syyskuusta alkaen.

Joukkoon mahtuu lisää pelaajia. Jos omista ringettevuosista on vierähtänyt jo tovi ja haluat kokeilla kuinka luistin vielä kulkee niin tervetuloa hallille. Tervetuloa kaikki nekin, joilla ei aikaisempaa kokemusta ringetestä tai luistelusta ole, harjoituksemme jaetaan sen mukaan mitä taitoja kukin harjoittelee. Eikä haittaa, vaikkei pelistä mitään tiedäkään. Joukossamme kyllä oppii. Mukaan voi tulla, jos vain on hokkarit ja kypärä olemassa.

T E R V E T U L O A!

Linkki Lady-sarjan sivuille: https://ringette.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=ringette2018&sarja=Lady_ES

Ilmoittaudu täällä.

2019.02.28