Ringettekoulu

 

ESPOON KIEKKOSEURAN RINGETTE- / LUISTELUKOULU

Tervetuloa mukaan tyttöjen ikioman vauhdikkaan joukkuelajin pariin!

 

Kauden 2019-2020 jääaikamme ovat:

LEPPÄVAARAN WARRIOR Arena lauantaisin 13.15-14.15

LAAKSOLAHTI harjoitushalli sunnuntaisin 13.30-14.30

 

Ringettekouluun voi ilmoittautua kaikki luistelutaitoihin tai ikään katsomatta. Nuorimmat ringettekoululaisemme ovat 3-vuotiaita, joten rohkeasti mukaan nuorellakin iällä! Joukkueisiin siirrytään kunkin oman tason mukaan, kuitenkin ottaen huomioon lapsen ikä. 

Ringettekoulussa opit luistelemaan – annamme siitä takuun!

Opettelemme yhdessä luistelun alkeet ja tutustumme mailan käsittelyyn ja renkaan hallintaan. Leikit, radat ja pelit kuuluvat myös ringettekoulun tuntisisältöihin.

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy), kypärä (mieluiten ristikollinen) ja talvihansikkaat. Luistelun oppimiseen suosittelemme luistimia, jossa ei ole piikkejä ja jotka tukevat lapsen nilkkaa. Parhaimmat luistimet ovat nauhalliset hokkarit.

Ringettekoulun toimivuudesta vastaa taustajoukko seuran aikuisia ja varsinaisina luistelu- ja ringettetaitojen opettajina toimivat ohjaajakoulutuksen saaneet oman seuramme ringeten aktiiviharrastajat.

 

MAKSUT

Kaksi ensimmäistä tutustumiskertaa jäällä ovat maksuttomia. Tytön jatkaessa ringettekoulussa seura laskuttaa ringettekoululaista 99€ syksy- tai kevätkausi, kun lapsi harrastaa ringetteä kerran viikossa. Molemmissa ryhmissä kaksi kertaa viikossa harrastaminen on myös mahdollista, jolloin maksu on 149€ syys- tai kevätkaudelta. Sisaralennus on 10€. 

Hintaan sisältyvät jäämaksut, ohjaajatoiminta sekä ringettekoulujen päätösturnausmaksu. Harjoituspaidan ja ringettemailan saa meiltä lainaksi. 

Ringettekoulussa harjoittelevalla lapsella tulee olla ringettelisenssi, jonka seura ostaa tytölle, ja lähettää tästä laskun (25€ vakuutuksellinen, 15€ vakuutukseton lisenssi). 

 

Tiedustelut ja lisätiedot

Tarkemmat ringettekouluun liittyvät tiedot ja käytännön ohjeet saat vielä sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen. 

Lisätietoja antaa Ira Merivaara; ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi tai 0505282505

 

TERVETULOA MUKAAN!

ME LEIKIMME JA HARJOITTELEMME HYMYSSÄ SUIN!

 

ILMOITTAUTUMINEN RINGETTEKOULUUN:

Lomake löytyy kohdasta ilmoittautuminen ringettekouluun