EKS Koulut ja päiväkodit

EKS päiväkoti & koululiikunta 2017-18

Espoon Kiekkoseura järjestää jälleen kaudella 2017-18 kaikille Leppävaaran ja Laaksolahden alueen kouluille (1.-3. luokka), esikouluille ja päiväkodeille ohjattua jääliikuntaa. Voit siis varata oman luokkasi jääliikuntatunnille ohjaajaksi EKS:in ammattivalmentajan tutustuttamaan lapset eri jäälajien saloihin. Ohjaamme maksutta liikuntatunnin teidän toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti.

Olemme varanneet käyttöönne jäätä Leppävaaran Warrior Areenalta ja Laaksolahden harjoitushallista yhteensä kymmenenä maanantaina ajalle 9:00 – 14:00. Tarkat paikat, ajat ja varaustilanteen näet alta.

Yhden ohjatun liikuntatunnin kesto on 45 minuuttia. Jäälle mahtuu yhtä aikaan n. 60 lasta. Ajantasaisen varaustilanteen näet klikkaamalla alla olevista tapahtumista, nuolen kohdalta!

Tapahtumaan ilmoittautuminen onnistuu olemalla yhteydessä Ira Merivaaraan (ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi).

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä:

• lasten lukumäärän
  • teiltä jäälle tulevien aikuisten lukumäärän
  • koulunne tai päiväkotinne nimen sekä luokan / ryhmän nimen.

Seuramme järjestää joukkuetoimintaa sekä jääkiekossa että ringetessä. Molemmissa lajeissa toimintaa on myös pienimmille lapsille kiekkokoulun ja ringettekoulun leikkisässä ja innostavassa ympäristössä. Vastapalveluksena ohjatun liikuntatunnin vetämisestä toivomme, että saisimme lähettää perheille kotiin seuran toimintaa esittelevän esitteen.

Suunnista luokkasi kanssa rohkeasti lähimmälle hallille! Jäällä olijoilta edellytämme ainoastaan omia luistimia ja kypärää, muut tarvittavat välineet löytyvät järjestävän puolesta.

HUOM! Osallistujia ei ole vakuutettu Espoon Kiekkoseuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Liikuntaterveisin:

EKS Valmennuspäällikkö – Ringette