EKS TYTTÖKIEKKOKOULU

Tervetuloa hauskan ja vauhdikkaan lajin pariin!

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna vietetään maailmanlaajuista tyttökiekko-viikonloppua. EKS tyttökiekkokoululaiset harjoittelevat tuona viikonloppuna Sinustako leijona -tyttökiekkotapahtumien yhteydessä la 6.10 klo16-17 Espoonlahden Forumissa ja su 7.10 klo16.45-17.45 Leppävaaran jäähallilla.

Lauantaista 13.10 alkaen Tyttökiekkokoulu kokoontuu jälleen normaalisti klo16.45-17.45 Leppävaaran jäähallilla.

Tyttöjen kiekkokoulu on lauantaisin klo16.45-17.45 Leppävaaran jäähallissa, tervetuloa!

Tarjoamme nyt ilmaisen syyskuun. Syyskuun jälkeen mahdollisuus jatkaa kiekkokoulussa tai ikäryhmissä.

Kiekkokouluun voivat ilmoittautua kaikki tytöt ikään ja kokemukseen katsomatta. Aikaisempaa lajituntemusta ei vaadita. Jo luistelevat pelurit voivat harjoitella itsenäisesti ryhmässä, mutta luistelutaidottomien kohdalla toivomme luistelutaitoisen vanhemman läsnäoloa jäällä ainakin muutamalla ensimmäisellä harjoituskerralla. Innokkaat vanhemmat ovat toki tervetulleita jäälle apuvalmentajiksi seuraamaan ja ohjaamaan vastuuohjaajien ohjeiden mukaisesti! Joukkueisiin siirrytään kunkin oman tason ja halun mukaan, kuitenkin ottaen huomioon lapsen ikä.

Opettelemme yhdessä luistelun alkeet. Leikit, radat ja pelit jäällä tulevat tutuiksi tyttökiekkokoululaisille. Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy), ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja talvihansikkaat. Mailan ja harjoituspaidan saat tarvittaessa lainaksi.

Koko kauden hinta on 120€. Syys/kevätkauden hinta on 70€ (jo syksyllä mukana olleille kevätkauden hinta on 50€). Hinta sisältää vakuutuksen.

Ilmoittaudu mukaan tästä:

Halutessasi voit tehdä ilmoittautumisen myös sähköpostitse tyttökiekon valmennuspäällikölle Mari Ahvensalmelle osoitteeseen: mari.ahvensalmi@espoonkiekkoseura.fi

Ilmoitathan lapsen nimen sekä syntymäajan.

TIEDUSTELUT JA LISÄTIEDOT

Lisätietoja tyttökiekkokoulusta voit kysellä valmennuspäällikkö Mari Ahvensalmelta: mari.ahvensalmi[a]espoonkiekkoseura.fi / 0443595505