EKS TYTTÖKIEKKOKOULU

 

Tervetuloa hauskan ja vauhdikkaan lajin pariin!

 

Tyttöjen kiekkokoulu on lauantaisin klo16.45-17.45 Leppävaaran jäähallissa, tervetuloa! Kiekkokoulu pyörii syyskuun alusta maaliskuun loppuun.

Tarjoamme koko syyskuun ilmaiseksi! 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: pinja.helling@espoonkiekkoseura.fi tai https://eks.myclub.fi/flow/events/1320875 

Kiekkokouluun voivat ilmoittautua kaikki tytöt ikään ja kokemukseen katsomatta. Aikaisempaa lajituntemusta ei vaadita. Jo luistelevat pelurit voivat harjoitella itsenäisesti ryhmässä, mutta luistelutaidottomien kohdalla toivomme luistelutaitoisen vanhemman läsnäoloa jäällä ainakin muutamalla ensimmäisellä harjoituskerralla. Innokkaat vanhemmat ovat toki tervetulleita jäälle apuvalmentajiksi seuraamaan ja ohjaamaan vastuuohjaajien ohjeiden mukaisesti! Joukkueisiin siirrytään kunkin oman tason ja halun mukaan, kuitenkin ottaen huomioon lapsen ikä.

Opettelemme yhdessä luistelun alkeet. Leikit, radat ja pelit jäällä tulevat tutuiksi tyttökiekkokoululaisille. Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy), ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja talvihansikkaat. Mailan ja harjoituspaidan saat tarvittaessa lainaksi.

Koko kauden hinta on 120€. Syys/kevätkauden hinta on 70€ (jo syksyllä mukana olleille kevätkauden hinta on 50€). Hinta sisältää vakuutuksen.

Ilmoittaudu mukaan tästä:
https://eks.myclub.fi/flow/events/1320875 

Halutessasi voit tehdä ilmoittautumisen myös sähköpostitse tyttökiekon valmennuspäällikölle Pinja hellingille osoitteeseen: pinja.helling@espoonkiekkoseura.fi

Ilmoitathan lapsen nimen sekä syntymäajan.

 

TIEDUSTELUT JA LISÄTIEDOT

Lisätietoja tyttökiekkokoulusta voit kysellä valmennuspäällikkö Pinja Hellingiltä: pinja.helling[a]espoonkiekkoseura.fi / 0407764672