Tyttökiekkojaos

Tyttökiekkojaoksen tehtävänä on yhteistyössä seuran johtokunnan ja valmennuspäällikön kanssa;

1. EKS -jääkiekkotoiminnan kehittäminen sekä urheilullisten että kasvatuksellisten tavoitteiden seuranta. EKS -joukkueiden tavoitteiden asettaminen riittävän haasteelliselle tasolle.

2. Päivittää seuran sisäiset pelisäännöt sekä tarkistaa joukkueiden toimihenkilöiden tehtävänkuvat.

3. Osallistuu seuran joukkueiden valmentajien kartoittamiseen yhteistyössä urheilu- ja valmennuspäällikön kanssa.

4. Osallistuu seuran valmennuksellisten olosuhteiden kehittämiseen yhdessä urheilu- ja valmennuspäällikön kanssa.

5. Toimii yhteistyössä ringettejaoksen kanssa.

6. Edustaja osallistuu tarvittaessa asiantuntijana hallituksen-/johtokunnankokouksiin

7. Kokoontuu 3 kertaa vuodessa ja/tai tarvittaessa.

Jaoksen kutsuu koolle seuran tyttökiekon valmennuspäällikkö Minttu Tuominen tarpeen mukaan.